Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ecograf color Chison CBit 6 cu ecran tactil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
CHISON Medical Technologies Co., LT
Out Of stock
Descriere
Ecograful Chison CBit 6 este un ecograf cu ecran tactil, cu monitor de 19 inch plus un ecran tactil de 10 inch, hard disk de 500 GB.

Aparatul cu ultrasunete CBit 6 este un dispozitiv inovator folosit pentru a efectua o gama larga de examene diverse. Dispozitivele medicale pentru diagnosticul cu ultrasunete sunt aplicate in zilele noastre in diferite ramuri ale medicinei. Folosind acest dispozitiv, profesionistul poate obtine date despre structura, forma si pozitionarea organelor interne.

Ecograful CHISON CBit 6 este un ecograf Doppler performant cu functii complexe, sistemul ecograf-ului CBit6 implementeaza elaborarea, modernizarea si specializarea in ansamblul sau.
Ecograf color CHISON CBit 6 este un sistem de ultrasunete cu consola tactila extrem de subtire si compacta, oferind un instrument pentru optimizarea procesului, simplificarea screeningului clinic.

CBit 6 dispune de un monitor de 19? de inalta rezolutie HD LED cu ajustare automata a luminozitatii.
CBit 6 are greutate redusa chiar cu bateria incorporata (doua ore de functionare)-optional.
CBit 6 are 4 conectori de sonda standard si suporta sonde cu densitate mare de elementi: 192 (optional).
CBit 6 dispune de un hard disk 500 GB; DVD-R/W, Wi-Fi, 6 porturi USB.

Modurile de lucru: B, 2B, 4B, B/M, B/BC, CFM, PW, CW, Power Doppler/Directional PD, Instant Triplex, Duplex, Quadplex, Trapezoidal, Chroma B&M&. Automatic PW trace si masuratori in timp real.

Ecograful include un pachet standard de Cardiologie: Doppler CW, IMT, Doppler tissular TDI.

Super Image module: FHI (este o armonica inovativa ce foloseste o transmisie si o receptie diferita in functie de marinea corpului pacientului pentru a maximiza rezolutia fara a pierde din penetrare), Compound Imaging, SRA (Speckle Reduction Algorithm), Q-image (intelligent image optimization), Q-beam (fata de traditionalul dual beam, acest ecograf foloseste quad-beam pentru a recepta semnalul, inseamna dublul volum de semnal receptionat, ducand la cresterea frame-rate-ului), X-contrast (ajusteaza contrastul rezolutiei pe 3 niveluri in functie de tesutul scanat), Q-flow (aceasta tehnologie adaptiva de detectare a culorii, poate ajusta in mod automat criteriile de culoare si de evaluare a zgomotului in diferite tesuturi. Ca urmare sensibilitatea culorii de curgere in vasele cu viteza redusa este mult imbunatatita).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura