Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ecograf color Chison SonoBook 6 - laptop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
CHISON Medical Technologies Co., LT
Out Of stock
Descriere
Ecograful Chison SonoBook 6, este un ecograf modern, tip laptop, dezvoltat pe aceeasi platforma cu modelul de ecograf Sonobook 9, usor simplificat dar prezentat cu un design compact - laptop pentru mobilitate mai mare oferind solutii atunci cand este necesara reactia rapida.

Acest ecograf combina productivitatea impreuna cu imagini clare, performanta si inuitivitate in fluxul de lucru, ecograful Sonobook 6 poate sprijini ingrijirea excelenta a pacientului oferind valoare clinica economica.

Ecograf cu aplicatii si masuratori pentru: Interne, Ginecologie, Obstetrica, MSK, Radiologie, Urologie, POC & Urgenta, Chirurgie, Pediatrie, Endocrinologie, Ortopedie, Gastroenterologie.

SPECIFICATII:

Ecograf cu Monitor de 15 de inalta rezolutie HD LED, cu greutate de 5,5 kg cu tot cu bateria incorporata (doua ore de functionare), 70 mm grosime.
Ecograf cu un 1 conector de sonda (sau optional cu carucior beneficiaza de 3 conectori de sonde)
Ecograf cu Hard disk 32 GB; DVI-I, Wi-Fi-compatibil, 3 porturi USB 3.0

Moduri de lucru:

B, 2B, 4B, B/M, B/BC, CFM, PW,Power Doppler/Directional PD, Instant Triplex, Duplex, Trapezoidal, Chroma B&M&PW, Auto IMT
Automatic PW trace si masuratori in timp real

Super Image module: FHI (este o armonica inovativa a ecografului ce foloseste o transmisie si o receptie diferita in functie de marinea corpului pacientului pentru a maximiza rezolutia fara a pierde din penetrare), Compound Imaging, SRA (Speckle Reduction Algorithm), Q-image (intelligent image optimization), Q-beam (fata de traditionalul dual beam, acest ecograf foloseste quad-beam pentru a receptiona semnalul, ceea ce inseamna dublul volum de semnal receptionat, ducand la cresterea frame-rate-ului), X-contrast (ajusteaza contrastul rezolutiei pe 3 niveluri in functie de tesutul scanat), Q-flow (aceasta tehnologie adaptiva de detectare a culorii, poate ajusta in mod automat criteriile de culoare si de evaluare a zgomotului in diferite tesuturi. Ca urmare sensibilitatea culorii de curgere la vasele cu viteza redusa este mult imbunatatita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura