Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa scialitica Pentaled 30E, cu 30 LEDuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6120 €
Brand
GIMA ITALY
Out Of stock
Descriere
Lampa scialitica Pentaled 30E cu 30 de LED-uri este un produs Hi-tech de dimensiuni compacte care garanteaza niveluri excelente de performanta. Are 30 de reflectoare eliptice impartite in 6 module fiecare continand 5 LED-uri, oferind 160.000 lux

- Selectabil 4.500 K - 5.000 K. Prin simpla apasare a tastei digitale, chirurgul poate alege doua temperaturi diferite de lumina.
- E-view. Lentila inovatoare permite chirurgului sa extinda / sa ingusteze campul de operare iluminat electronic, fara a modifica intensitatea luminii.
- E-confort. LED-urile indirecte creeaza iluminarea 3D in umbra a campului de operare, fara riscuri de orbire
- E-alb. Doar LED-urile albe pentru a evita riscul perceptiei variatiilor de temperatura a culorii sau a umbrelor colorate.
- E-adanc. Centrul de lumina este echipat cu un modul LED suplimentar conceput special pentru a reflecta lumina profunda. Aceasta inseamna ca chirurgul poate lucra cu o iluminare 3D perfecta.

Optional: Grup optional de baterii cu incarcator automat (autonomie de 4 ore) si camera foto integrata de rezolutie mare (numai pentru modele de tavan si perete).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura