Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Evacuator fum GIMA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
GIMA ITALY
Out Of stock
Descriere
Un sistem de aspirare si filtrare a fumurilor produse in timpul procedurilor chirurgicale. Fumurile, generate in timpul procedurilor chirurgicale, au un miros urat, puternic si persistent. Aceste fumuri constau din vapori de apa, gaz organic, particule solide vizibile sau invizibile si parti virale. Asadar, o buna aspiratie si filtrare elimina mirosurile rele, reduce riscurile bacteriologice si / sau virale si imbunatateste zonele de operare in timpul procedurilor laparoscopice.
Activarea aspiratiei poate fi:
- Automat, prin sistemul electronic de la distanta de sondare automata a activarii unitatii electrochirurgicale de inalta frecventa
- Manual
- Cu ajutorul unui comutator de picior (optional)
Fluxul de aspiratie poate fi ajustat in functie de nevoile specifice. Pentru procedurile laparoscopice exista o functie L specifica, selectabila rapid.
Evacuatorul de fum are un control electronic al aspiratiei, cu indicarea starii de uzura a filtrelor. Exista doua tipuri diferite de filtre de tip ULPA inlocuibile rapid, cu carbune activ: filtrul ALB este primul filtru si este inclus in pachetul de baza pentru un timp initial de utilizare (5 ore), filtrul RED este o piesa de schimb optionala, dezvoltat pentru o utilizare indelungata (20 de ore). Au conector de 7/8 ?.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura