Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun proctologie Aga-Prokto-Lift cu inaltime reglabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
AGA Sanitätsartikel GmbH
Out Of stock
Descriere
In timpul dezvoltarii Aga-Prokto-Lift, principalul obiectiv al producatorului a fost de a usura tensiunea pacientului cat mai mult inainte, in timpul si dupa examinarea in pozitia litotomiei.
Odata ce medicul a adus spatarul intr-o pozitie orizontala, folosind reglaj electric, intreaga zona a scaunului poate fi rabatata cu un singur maner. Deoarece pacientul nu poate observa efectiv procedurile de examinare ulterioara, aceasta ofera cea mai buna relaxare posibila.

Caracteristici principale:

- Spatarul si baza proiectate ergonomic pentru un nivel de confort inalt, in timp ce inaltimea mica a scaunului permite accesul facil
- Spatarul in forma de pana elimina necesitatea unei role separate pentru gat
- Pentru a oferi inaltimea ideala de lucru pentru fiecare utilizator, acest scaun de examinare poate fi reglat la inaltime si inclinare (spatar)
- Reglarea electrica a inaltimii scaunului si inclinarea spatarilor sunt controlate de doua motoare electrice ultra-silentioase si cu comutatoare pneumatice pentru a oferi medicului conditii optime de lucru
- Baza lata a cadrului, odata cu piciorul de sustinere, asigura stabilitatea scaunului. Coloanele si baza rezistente la socuri si zgarieturi sunt usor de curatat, la fel ca toate celelalte componente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura