Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor intraoral CMOS I-View Trident cu conectare directa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3400 €
Brand
TRIDENT SRL
Out Of stock
Descriere
Senzorul ergonomic Trident i-View de la un cunoscut producator italian este un senzor radiovisiografic de dimensiuni mici, utilizat pentru radiografia intraorala. I-VIEW captureaza imagini atat pe orizontala cat si pe verticala, chiar si in zonele cele mai critice adanci in cavitatea bucala.
Caracteristici principale:
- Dimensiune compacta pentru cercetare, cu disconfort minim pentru pacienti
- Calitatea inalta a imaginilor primite, ceea ce face diagnosticul cat mai precis si permite dentistului sa aleaga tratamentul optim pentru fiecare caz in parte.
- Utilizarea celei mai noi tehnologii CMOS la acest senzor simplifica cu mult munca unui specialist. Datorita sensibilitatii ridicate a acestui senzor, este necesara o doza minima de radiatie pentru a obtine o imagine de o calitate superioara.
- Senzorul Trident este disponibil in doua dimensiuni: 20 x 30 mm si 25 x 33 mm, ambele optiuni sunt echipate cu un cablu lung (2 metri), sunt conectate la orice model al calculatorului personal folosind portul USB obisnuit de mare viteza si au o dimensiune de pixeli de 1000 x 1500 pixel (20 x 30 mm) senzor 1 si 1250 x 1650 pixel (25 x 33 mm) senzor 2, ceea ce asigura obtinerea de imagini de inalta rezolutie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura