Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparatura medicala-sonest

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electrogardiograf ECG300G Contec cu 3 canale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

686 €
Brand
Contec Medical Systems Co., Ltd
Out Of stock
Descriere
ECG300G Contec este un electrocardiograf digital cu imprimare pe 3 canale. Ecranul color afiseaza 3/6/12 canale ECG si starea de lucru, convenabile pentru diagnosticare. Emite simultan pe 12 derivatii ECG, filtrele digitale puternice emit semnale, filtrul de baza AC si filtrul EMG ajuta la eliminarea interferentelor si obtin o calitate ridicata a undelor ECG. Este creat cu mai multe moduri de auto-printare si un mod de printare manual flexibil; lungimea undelor care vor fi printate poate fi ajustata, cu ajutorul functiei de printare a timpului imprimarii, care intruneste diferite cerinte. Este creat cu functii de auto-analiza si auto-diagnoza pentru parametrii ECG de rutina, furnizeaza rezultatele masuratorilor pentru HR, intervalul P-R, durata P, intervalul Q-T, Q-Tc, axa P, axa QRS, axa T, R(V5)+S(V1) care ajuta la interpretarea undelor ECG. AC si DC sunt optionale, baterie reincarcabila Li incorporata care poate lucra incontinuu timp de 10 ore, poate sa printeze pana la 3 ore si 260 de ECG-uri, ceea ce permite vizitarea pacientului la domiciliu. Memoria interna poate stoca pana la 1000 de cazuri, ceea ce ajuta personalul medical sa revizuiasca si sa faca o statistica a cazurilor.

Caracteristici principale:

Ecran LCD-TFT color cu monitor de 3.5", care afiseaza modul de lucru si forma de unda ECG. Verificati forma de unda inainte de a imprima pentru a economisi hartie de registru.
12 derivatii de achizitionare simultana, procesor de semnal digital, pentru a obtine o mai buna calitate de forma de unda de ECG, prin filtrul AC, filtrul de linie de baza si filtrul de EMG
Vizualizarea simultana de 3/6/12 derivatii de forma de unda ECG, si stadiul modului de imprimare, sensibilitate, viteza, filtru, etc, pentru usurarea interpretarii
Include moduri multiforme de imprimare si format, cum ar fi auto 3*4+1, auto 3.4, auto 2*6+1, auto 2*6, auto 4*3, ritm 4, ritm 3, ritm 2 si manual...etc. Functie de auto-analiza regulara si auto-interpretare a parametrului de unda ECG. Furnizeaza parametri de masurare cum ar fi HR, interval P-R, durata P, durata QRS, durataT, interval Q-T, Q-Tc, axa P, axa QRS, axa T, R (V5), S (V1), R (V5)+S (V1), etc. Include in plus functia de interpretare automatica pentru a asista profesionalul medical.
Sursa de alimentare AC si DC. Include un sistem de baterie de litiu de polimer reincarcabila pentru 4 ore de functionare continua. Imprimare de 150 de forme de unda ECG, 90 minute continuu.
Mare capacitate de memorie pentru a depozita mai mult de 1.000 istorice si pentru a usura analiza si statisticile medicale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura